Dikhususkan kepada Individu yg ingin membeli and menjual emas. Sembang2 pasal emas pun bole

Log in

I forgot my password

Gold Price

public gold

Public Dinar Daily Price

Bookmark

Latest topics

» Harga Diskaun - tanya sikit?
Wed Jan 12, 2011 12:27 am by azlismartpro

» Hotel ATM Dispenses Gold Bars, Gold Coins
Thu May 13, 2010 6:47 am by Admin

» DINAR SIRIH EMAS
Sun Apr 18, 2010 6:48 pm by alfianhashim

» Robert Kiyosaki and Michael Maloney Explain Gold & Silver
Thu Mar 04, 2010 7:00 am by Admin

» Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates
Tue Jan 12, 2010 4:39 pm by mfmn

» World Official Gold Holdings
Tue Jan 12, 2010 4:25 pm by mfmn

» MEMBELI SEMUA JENIS EMAS
Sun Jan 10, 2010 10:56 pm by Samurai

» Master Dealer Public Gold
Sat Jan 09, 2010 7:41 pm by putremas

» WTS - PUBLIC DINAR
Wed Jan 06, 2010 6:50 am by Admin

» Nak 1/4 Dinar Kelantan
Wed Jan 06, 2010 3:40 am by nizman67

» Cadangan thread
Tue Jan 05, 2010 8:19 am by KLemas

» Orang Makan Gaji Macamana Nak Deal Dengan Pajak Gadai Yer...?
Mon Jan 04, 2010 4:56 pm by alfianhashim

» Emas terpakai 916
Sat Jan 02, 2010 7:48 am by ebizz

» Vietnam to put an end to gold trading (source:FT.com)
Fri Jan 01, 2010 10:57 pm by nizman67

» Barang Kemas
Fri Jan 01, 2010 5:40 am by Admin

Backlink

Who is online?

In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None


[ View the whole list ]


Most users ever online was 39 on Mon Feb 22, 2010 9:55 am


    Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates

    Share

    Aliff

    Posts : 3
    Join date : 2010-01-02

    Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates

    Post  Aliff on Sat Jan 02, 2010 10:12 am

    Assalamualaikum..
    Terima kasih kepada admin emastrader atas usaha mewujudkan forum khusus untuk jual/beli emas
    ****************************************************************************************************************************************************************************

    Khusus kepada warga Lembah Klang/Shah Alam/Klang boleh mendapatkan Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates daripada saya,
    insyaAllah penghantaran adalah percuma.






    Untuk menyemak harga terkini ---> NUBEX
    Call/sms ---> 0142350241

    bau

    Posts : 1
    Join date : 2010-01-05
    Age : 41
    Location : SUNGAI PETANI

    * Nubex * Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates

    Post  bau on Tue Jan 05, 2010 8:48 pm

    1. Bagaimana pembeli dari luar seperti Kedah atau Penang hendak membeli produk dari nubex?

    2. Bagaimana pembayaran hendak dibuat?

    3. Bagaimana produk diserahkan kepada pembeli?

    4. Adakah produk boleh dijual kembali?

    rizzmerr

    Posts : 1
    Join date : 2010-01-03

    Re: Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates

    Post  rizzmerr on Wed Jan 06, 2010 9:00 am

    salam...ni bro aliff yg jumpa kat nubex ker....hehehhe


    sg. besi - kepong - karak bleh la beli ngan aku..tumpang yer TT ahaks
    Aliff wrote:Assalamualaikum..
    Terima kasih kepada admin emastrader atas usaha mewujudkan forum khusus untuk jual/beli emas
    ****************************************************************************************************************************************************************************

    Khusus kepada warga Lembah Klang/Shah Alam/Klang boleh mendapatkan Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates daripada saya,
    insyaAllah penghantaran adalah percuma.






    Untuk menyemak harga terkini ---> NUBEX
    Call/sms ---> 0142350241

    Aliff

    Posts : 3
    Join date : 2010-01-02

    Re: Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates

    Post  Aliff on Wed Jan 06, 2010 3:21 pm

    rizzmerr wrote:salam...ni bro aliff yg jumpa kat nubex ker....hehehhe

    sg. besi - kepong - karak bleh la beli ngan aku..tumpang yer TT ahaks

    ya bro..salam perkenalan, sorry x dapat nak berbual..nak kejar masa ada klas pukul 2, insyaAllah nak TT ngan bro blaja ilmu emas.. Very Happy

    Aliff

    Posts : 3
    Join date : 2010-01-02

    Re: Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates

    Post  Aliff on Wed Jan 06, 2010 3:30 pm

    bau wrote:1. Bagaimana pembeli dari luar seperti Kedah atau Penang hendak membeli produk dari nubex?
    saudara boleh dapatkan daripada saya, saya akan gunakan kaedah courier untuk penghantaran, bagaimanapun terdapat wakil jualan nubex di alor setar..sila layari http://www.dirham2dinar.com/

    2. Bagaimana pembayaran hendak dibuat?
    saudara boleh bank in ke dalam account NUBEX sekiranya membuat pembelian secara online dengan mereka, ataupun bankin ke account saya

    3. Bagaimana produk diserahkan kepada pembeli?
    Bergantung, kalau saudara di kedah saya cadangkan sepertimana para 1, cod je, kalau nak produk nubex yang lain boleh melalui saya dah saya akan courier

    4. Adakah produk boleh dijual kembali?
    Ya, ramai yang nak beli

    mfmn

    Posts : 2
    Join date : 2010-01-12

    Re: Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates

    Post  mfmn on Tue Jan 12, 2010 4:39 pm

    Aliff wrote:
    bau wrote:1. Bagaimana pembeli dari luar seperti Kedah atau Penang hendak membeli produk dari nubex?
    saudara boleh dapatkan daripada saya, saya akan gunakan kaedah courier untuk penghantaran, bagaimanapun terdapat wakil jualan nubex di alor setar..sila layari http://www.dirham2dinar.com/

    2. Bagaimana pembayaran hendak dibuat?
    saudara boleh bank in ke dalam account NUBEX sekiranya membuat pembelian secara online dengan mereka, ataupun bankin ke account saya

    3. Bagaimana produk diserahkan kepada pembeli?
    Bergantung, kalau saudara di kedah saya cadangkan sepertimana para 1, cod je, kalau nak produk nubex yang lain boleh melalui saya dah saya akan courier

    4. Adakah produk boleh dijual kembali?
    Ya, ramai yang nak beli


    TQ Aliff and rizz for the info

    Sponsored content

    Re: Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates

    Post  Sponsored content Today at 10:55 am


      Current date/time is Fri Dec 02, 2016 10:55 am