Dikhususkan kepada Individu yg ingin membeli and menjual emas. Sembang2 pasal emas pun bole

Log in

I forgot my password

Gold Price

public gold

Public Dinar Daily Price

Bookmark

Latest topics

» Harga Diskaun - tanya sikit?
Wed Jan 12, 2011 12:27 am by azlismartpro

» Hotel ATM Dispenses Gold Bars, Gold Coins
Thu May 13, 2010 6:47 am by Admin

» DINAR SIRIH EMAS
Sun Apr 18, 2010 6:48 pm by alfianhashim

» Robert Kiyosaki and Michael Maloney Explain Gold & Silver
Thu Mar 04, 2010 7:00 am by Admin

» Dinar Muslim dan Gold Bars Emirates
Tue Jan 12, 2010 4:39 pm by mfmn

» World Official Gold Holdings
Tue Jan 12, 2010 4:25 pm by mfmn

» MEMBELI SEMUA JENIS EMAS
Sun Jan 10, 2010 10:56 pm by Samurai

» Master Dealer Public Gold
Sat Jan 09, 2010 7:41 pm by putremas

» WTS - PUBLIC DINAR
Wed Jan 06, 2010 6:50 am by Admin

» Nak 1/4 Dinar Kelantan
Wed Jan 06, 2010 3:40 am by nizman67

» Cadangan thread
Tue Jan 05, 2010 8:19 am by KLemas

» Orang Makan Gaji Macamana Nak Deal Dengan Pajak Gadai Yer...?
Mon Jan 04, 2010 4:56 pm by alfianhashim

» Emas terpakai 916
Sat Jan 02, 2010 7:48 am by ebizz

» Vietnam to put an end to gold trading (source:FT.com)
Fri Jan 01, 2010 10:57 pm by nizman67

» Barang Kemas
Fri Jan 01, 2010 5:40 am by Admin

Backlink

Who is online?

In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None


[ View the whole list ]


Most users ever online was 39 on Mon Feb 22, 2010 9:55 am


    Cadangan thread

    Share

    KLemas

    Posts : 1
    Join date : 2010-01-05

    Cadangan thread

    Post  KLemas on Tue Jan 05, 2010 8:19 am

    Salam,

    Apa kata dikhas satu kategori namakan laa my collection ke portfolio ke investment. Konsepnya lebih kepada individu sikit.

    Contoh nya
    Tuah Emas Collection, maka letak laa gambar sendiri yg hensem tu berserta koleksi emas anda. list coleectionkan dan venue (jgn nak rompak sudah)

    Tujuannya:

    1) Kalau banyak himpunan emas nya, maka terbakar la semangat sapa-sapa yg melihatnya.
    2) Kalau la sikit, masih juga terbakar semangat kepada sesiapa yg tiada langsung.
    3) Katakan la ada multi variance of product, maybe ade yg sudi nak bertukar atas dasar suka sama suka..ala mcm tukar2 setem jugak
    4) Tujuan asal bukan nak jual sgt...tapi kalau ade yg berhajat ...why not
    5) Kalau satu kejiranan / daerah.. bole support kawan2 / ejen yg tak cukup stok tapi dah ade buyer...jual / pinjam with komisyen laa...hanya kawan yg boleh dipercayai. Paham2 laa kekadang buyer nak tak nyempat2
    6) Nak cerita pengalaman pajakan pun bagus
    7) Upadate latest stock

    Bottom line nya..wujud networking yg kukuh diantara forumner Twisted Evil . hanya satu cadangan.

      Current date/time is Fri Dec 02, 2016 10:55 am